Helder.

We komen gewoon langs en leggen het duidelijk uit.

Graag komen we in contact met je

Ons team op kantoor en op de weg, helpt je graag. Twijfel je of Couverts voor jouw zaak kan werken of heb je als trouwe gebruiker gewoon een vraag over instellingen? Neem contact met ons op en dan kijken we hoe je geholpen kunt worden. Als je wilt starten met Couverts, wordt er altijd een kosteloze kennismakingsafspraak gemaakt.

Afspraak maken met adviseur

Een kop koffie, half uur tijd en al je vragen. Dat is wat we nodig hebben om je kennis te laten maken met de mogelijkheden van Couverts. We doen geen aannames, maar stellen vragen terug en kijken hoe Couverts bij gaat dragen aan het optimaliseren van je werkwijze. Je kunt hiervoor bellen met 020 – 808 4000 of mailen naar restaurant@couverts.nl.

Support

Ben je een Couverts gebruiker en heb je vragen? Ook dan kun je bellen met 020 – 808 4000. Wellicht staat het antwoord in de online hulp omgeving of je kunt voor niet dringende zaken mailen naar restaurant@couverts.nl.

Restaurant gegevens aanpassen?

Alle restaurants op Couverts.nl zijn relaties van Couverts. Wil je de gegevens aanpassen, zoals menukaart, foto’s of omschrijvingen, dan kan dit in het Couverts systeem. Heb je hier vragen over, kijk dan bij Support.

Overige vragen

Voor alle andere vragen zijn we bereikbaar tussen kantooruren op 020 – 808 4000 en via restaurant@couverts.nl.

Contact
Bezig met versturen