Couverts en MeetingReview starten structurele samenwerking

Vanaf nu is elk zakelijk diner ook makkelijk te reserveren via Meetingreview. Steeds vaker vinden meetings plaats buiten de bekende vergaderzalen. Ook restaurants zijn al jaren een locatie waar je onder het genot van een lunch of diner een zakelijke bespreking hebt.

Couverts.nl biedt de mogelijkheid om bij ruim 2500 restaurants gratis online te reserveren. MeetingReview is een onafhankelijk platform waar je alle meetinglocaties in Nederland kunt vinden en indien mogelijk rechtstreeks kan boeken.

‘In de trend van online boeken van zakelijke ruimtes is het een logisch gevolg dat we zijn gaan samenwerken. MeetingReview geeft nu, naast rechtstreeks via de locatie en intermediair Worldmeetings, ook de mogelijkheid online te reserveren via Couverts’, volgens initiatiefnemer van MeetingReview Marco Kole.

Paul Wiertz, oprichter van Couverts: ‘We willen graag verder uitbreiden op de zakelijke markt. Ook grotere groepen willen we de mogelijkheid bieden online te reserveren. Daarnaast bieden we de bestaande restaurants op Couverts.nl door onze samenwerking een extra podium om de online business te verbeteren.’

Er zijn nog meer ideeën die op dit moment worden onderzocht om de samenwerking te verstevigen. Duidelijk is wel dat de wereld van het online reserveren van zakelijke ruimte nog in de kinderschoenen staat, maar nu snel volwassen aan het worden is. Door de samenwerking met Couverts zijn nu zo’n 300 restaurants direct te reserveren via MeetingReview.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>