De digitale restaurant agenda die met jou samenwerkt!

Couverts is een intelligent, digitaal reserveringssysteem, gemaakt door en voor restaurateurs. Verzamel al je telefonische en online reserveringen in één handige online agenda.

Digitale restaurantagenda

Elk restaurant is uniek en heeft specifieke wensen! Juist omdat geen enkel restaurant hetzelfde is, levert Couverts maatwerk met informatie die jij als restaurateur ons geeft. Hoe het systeem wordt ingericht, is afhankelijk van jouw wens; iedere restaurateur heeft zijn eigen werkwijze. Aan het supportteam de taak om jouw systeem zo in te richten dat het werkt voor jou en voor je collega’s. Door de horeca-achtergrond, ervaring en expertise die het supportteam heeft opgebouwd, kunnen zij je op elk vlak adviseren en voorzien van handige tips. Nadat jouw digitale agenda op maat is gemaakt, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de online kennissessie om volledig vertrouwd te raken met het werken met de digitale agenda. In een vervolgsessie leggen we je graag uit welke mogelijkheden Couverts je biedt om meer profijt uit je pakket te halen.

Inmiddels werken ruim 3000 restaurants met een unieke, digitale agenda van Couverts. Start vandaag nog met je eetcafé, pannenkoekenhuis of sterrenzaak en ervaar de gebruiksvoordelen van Couverts!

‘Ik merkte dat steeds meer consumenten behoefte hadden om online bij mij te kunnen reserveren. Hoewel het even wennen is, kan ik nu na enkele dagen zeggen dat ik efficiënter en effectiever te werk kan gaan!’ Steven Klein Nijenhuis, Restaurant de Molen in Kaatsheuvel

Flexibiliteit is een must

Onderweg en toch reserveringen aannemen of wijzigen? Met de Couverts Dashboard app heb je op je smartphone of tablet in één overzicht inzicht in alle gemaakte reserveringen. De app is ongelimiteerd te downloaden, waardoor jij én je team de reserveringsdetails kunnen inzien en inspelen op specifieke gastwensen wanneer je wilt. Zo is het voor jou mogelijk om de gastbeleving met een gerust hart tot in de finesse beheren. Voortaan ben je in één oogopslag volledig up-to-date.
Twijfel niet langer en download de app. Door in te loggen met je gebruikelijke inloggegevens heb je een directe koppeling met je digitale agenda. Ervaar nu het gebruikersgemak van deze unieke app die is bedacht door restaurateurs.

Ruim 3000 restaurants maken dagelijks tevreden gebruik van onze digitale restaurant oplossingen!

Online vind- & zichtbaar zijn; Couverts helpt!

Online een reservering maken; het is hip & happening onder consumenten. Waarom zou je als restaurant je papieren agenda ook niet digitaliseren? Naast effectiever en efficiënter werken, bouw je ook een volledige gastendatabase op. Door het personaliseren van verschillende e-mails en/of SMS-berichten, een nieuwsbrief module, het beheren van je statistieken of het aanpassen van je profiel op Couverts kanalen is het voor jou mogelijk om de gastbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Dit wil je écht weten

Online in 2016 nóg hotter

Online reserveren; consumenten willen niets liever! Inmiddels helpt Couverts elke maand ruim 1.2 miljoen gasten aan een tafel. In 2016 is de verwachting dat dit aantal verder stijgt. Online reserveren is de standaard en wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Als restaurateur kun je niet achterblijven en de voordelen van online reserveren ervaren wil toch iedereen?!

Vergroot je inkomsten

Ruim 64% van de consumenten wil reserveren op tijden dat het restaurant vaak (nog) niet open is. Geef consumenten de vrijheid om te reserveren wanneer het hun uitkomt, zelfs wanneer je bent gesloten. Restaurant Sloop uit Amersfoort: “Tijdens de zomersluiting lopen onze reserveringen gewoon door, als we weer open zijn is de bezetting nauwelijks gedaald. Dat is prettig op vakantie zijn.”

Stijgende vraag naar online

Het aantal online reserveringen is in 2014 met 130% toegenomen, een explosieve stijging. Dit aantal blijft de komende jaren alleen maar groeien! Blijf niet achter en zorg dat je je gasten online 24/7 van dienst kan zijn!

Onmisbare Marketing instrumenten speciaal voor restaurants

Je hebt meer nodig dan alleen een digitale reserveringsagenda. Het vermarkten van je restaurant wordt ook steeds meer cruciaal. Zorg ervoor dat gasten weten wie je bent en waar je zit. Daar kunnen wij je met onze 5 jaar ervaring de helpende hand bij bieden.

Zo organiseert Couverts twee keer per jaar de Couverts Dinerweek, welke online en op landelijke televisie groots gepromoot wordt en zijn we altijd bezig om met leuke bedrijven geschikte marketingacties te organiseren. Zo is er een grootste succesvolle retailactie geweest in samenwerking met Jumbo Supermarkten en kan men in Amsterdam korting krijgen op een Uber taxirit.

Ook op Couverts.nl worden er regelmatig specifieke thema’s uitgelicht, zoals de Seafood maand, waarin Couverts restaurants een platform krijgen om zichzelf kosteloos extra onder de aandacht te brengen.

Andere ideeën? De Couverts redactie denkt graag met je mee.

Elke 3 seconden wordt er een online reservering gemaakt via Couverts!