Transparant en open

We houden niet van addertjes onder het gras. Daarom zijn onze prijzen altijd transparant. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Tarieven

Couverts levert tijdwinst, inzicht, gemak, bereikbaarheid, additionele gasten en marketingtools. En hier vragen we een vast bedrag per maand voor, in combinatie met een vergoeding per gast. Duidelijk en open.

Abonnement per maand

Bij het starten met Couverts helpen we je met alle instellingen. Verder bieden we support en blijven we het systeem continue doorontwikkelen op basis van onze gebruikersbehoeften. Hiervoor rekent Couverts een vast bedrag per maand. Als je tijdens het gebruik zaken aangepast wilt hebben, kun je ons gewoon bellen en passen we zaken aan, zonder extra kosten.

Gratis reserveringen via eigen kanalen

Alle reserveringen die via de reserveer module op je eigen website of Facebook pagina gemaakt worden zijn volledig gratis. Dit noemen wij Eigen Kanalen: deze zijn van jou als restaurant. Couverts faciliteert deze reserveringen en deze worden verwerkt in de reserveringsagenda, maar hier vragen we geen bijdrage voor.

Reserveringen via Couverts.nl en Couverts app

Extra gasten die reserveren via Couverts.nl en de Couverts app, daar vragen we een kleine bijdrage voor. Uiteraard betaal je alleen achteraf, wanneer de gasten daadwerkelijk geweest zijn. Annuleringen en no-shows worden niet in rekening gebracht. We geven volledig inzicht in de oorsprongvan de reservering, waardoor de variabele kosten makkelijk te controleren zijn.

Reserveringen via Boeking partners

Vergroot je marketingnetwerk! Door de koppelingen die we hebben met vele boekingpartners, worden reserveringen verwerkt in je reserveringsagenda. We hanteren dezelfde tarieven als voor reserveringen via Couverts.nl en de Couverts app, voor de additionele gasten die via deze marketing kanalen jouw restaurant kiezen.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw restaurant
Contact
"Dagelijks reis ik van hot naar her. Het is erg fijn dat ik nu de flexibiliteit heb om reserveringen ook altijd onderweg te managen. De Couverts Dashboard app is echt een uitkomst voor mij."
Yvo Goslinga Gossimijne, Uden
"Ik merkte dat steeds meer consumenten behoefte hadden om online te kunnen reserveren. Hoewel het even wennen is, kan ik nu na enkele maanden zeggen dat ik efficiënter en effectiever te werk ben gegaan!"
Steven Klein Nijenhuis De Molen, Onderdendam
"Als eigenaar van meerdere restaurants in Amersfoort werk ik iedere dag met de keten-inlog-functionaliteit. Een snelle tool om te weten hoe het er met mijn reserveringen in alle drie mijn restaurants voor staat."
Jesper Kramp Diner, Sloop, Steak & More, Amersfoort